31.08.2016.

It is COFFEE TIME // Vreme je za kafu!

Zdravo! 


Danas vam pišem o tome kakvu kafu ja pijem, kada je pijem i koju najviše volim. Kafa nije najzdraviji napitak, boji nam zube, podiže pritisak ali ukoliko je umereno konzumiramo možemo bez posledica uživati u njoj!Ukoliko ste pročitali post koji sadrži  100 činjenica o meni onda znate da ja ne pijem tursku kafu. Probala sam, nije da nisam. Ali nije mi se svidela. Naša veza se završila i pre nego što je i počela. Zato sam veliki uživalac svih ostalih sličnih napitaka. 

Naravno, mislim na nes 3in1 i slično. Volim i hladni i topli nes i kad ja kažem KAFA mislim na to. Isprobala sam skoro sve ukuse i proizvođače mada imam par omiljenih ukusa. Izdvajam onaj obični, klasični nes, ali pored njega i onaj sa cimetom, lešnikom i rumom. Sa druge strane, iako volim čokoladu u kombinaciji sa kafom je izbegavam. Ne prija mi. Ponekad vanila i karamela budu moj izbor ali uglavnom se držim proverenih ukusa.


Kafu pijem dva puta dnevno. Uglavnom. Mada trudim se da bude samo jednom kad god mogu da izdržim. I zamenim je limunadom ili nekim drugim napitkom da se zavaram. Zimi pijem čaj.

Prvu kafu pijem ujutru uz knjigu,jer svaki sunčan dan leta treba iskoristiti na terasi. Drugu popodne kada obično pišem na blogu ili sam u potrazi za novim idejama.

Kafu pijem sama. To je vreme koje posvećujem sebi, svojim mislima,skupljam pozitivnu energiju i lagano zakoračim u novi dan. Moja omiljena šolja ima na sebi Mikija i Mini i crvene je boje. Dobila sam je davno na poklon. Mada, imam i jednu posebno drago sa motivima Rima koja me podseća na ambicije i snove. 

Neretko se dešava da kafu pijem uz muziku. Skoro uvek radim i nešto drugo uz kafu. Čitam, pišem, mažem lak na noktima, telefoniram, gledam seriju, pretražujem internet ili sam na instagramu.


Paaa, da nam stavim po jednu ? Kakvu kafu pijete? 

*Slike : Pinterest

Нема коментара:

Постави коментар