15.09.2016.

Najviše na svetu!


Ti si jedina svetla tačka na mojoj crnoj mapi. Svi moji gradovi su opustošeni, sve što je bilo moje izgorelo je do pepela. Ti si početak posle svih loših krajeva. I volim te najviše na svetu. Ti si sunčana strana ulice, na šućmurast dan. Sve moje ulice su pune prepreka, sve što sam znala više ne znam. Ti si bolja strana mene i kao ličnosti i kao žene. I volim te najviše na svetu.


Ti si mirna luka u kojoj lečim svoje nemire. Svi moji snovi su bili uzalud neprospavane noći, sve što sam želela više ne želim. Ti si vedrija strana mog duha. I volim te najviše na svetu. 


Ti si vedri deo neba kada je oblačno. Sve moje prilike bile su vremenski loše, sve one koje sam volela nema ih više. Ti si razlog što i dalje verujem. I volim te najviše na svetu. 


Ti si onaj deo usana koji se osmehuje, kad sam nesigurna u sebe. Svo moje samopouzdanje, odavno je potonula lađa. Ti si oslonac za moje padove. I volim te najviše na svetu.


Ti si  svi dobri osećaji u meni, kad pomislim da sam sama. Svi prisutni nekada odavno to više nisu. Ti si onaj sa kojim želim da delim sebe. I volim te najviše na svetu.


Ti si osećaj ispunjenosti kad se osetim praznom. Svi su otišli i odneli po jedan deo mene. 
Ti si onaj koji me čini celom. I volim te najviše na svetu. 2 коментара: