14.01.2017.

Dragi,postoji neko...

Dragi, ljubavniče i trenutni saputniče, postoji neko ko me je oduvek mnogo više želeo nego što si me ti imao. I on je oduvek znao da me želi, više nego što si ti umeo da me imaš. Nije se  primicao previše, već je iz daleka oduvek znao da me želi, jako i neumereno. A ti me nikada tako nisi imao. Tako, neizmerno mnogo, jako, najjače. Nikada se nije primakao više nego što si mi ti bio blizu, ali si me ti gubio pomalo, a on se pomalo približavao. Svako razočarenje sa tobom bio je jedan korak bliže meni. Iako to nije planirao, iako to nije smatrao pravednim. Samo je želeo, jako, najjače, ludo, neizmerno. Mnogo. 


Oduvek je bio blizu, bliže nego što ćeš ti meni ikada biti. Ne fizički, jer mnogo nas ljudi i laktom dodirne, prstima u prolazu pa nam ništa ne znači. On me je uvek iz daleka dodirivao pogledom. I time što me je, eto, oduvek razumeo više od tebe. Shvatao je i zašto sam izabrala tebe a ne njega. Ali me je uvek želeo više, hiljadu puta više nego što ćeš me ti ikada imati.


Mislila sam sa tobom će biti lakše, manje će biti boli. Od njega nikako nisam mogla znati šta da očekujem. Tebe sam čitala lakše, tebi sam više verovala. Ali jednu stvar nikako nisam mogla da predvidim. Nisam znala da će mi faliti ludačka ljubav, eksplozije od emocija i pregršt avantura dve zaljubljene duše. I nikako nisam mogla da naslutim, da će me on i izdaleka uvek želeti više nego što ćeš me ti ikada imati.


1 коментар: