10.02.2017.

U susret Danu ljubavi...Odmah ću vam reći da sam ja od onih koji ljubav slave svakoga dana, bez izuzetka. Dan Zaljubljenih je tu da se samo, sumiraju utisci i naprave planovi za budućnost. Voleti treba svakodnevno, poklanjati takođe. Jer, jedan osmeh, nežni pogled i dodir ne koštaju ništa a znače puno. 

Naravno, praznik ko praznik, tu je da bi se praznovalo. Nemam ništa protiv. Već smišljam šta kupiti dečku. Ili još bolje, kakvu mu ludost pipremiti? Jer njegovo Ti si luda vredi više od bilo kakvog komplimenta i tada znam da sam uradila pravu stvar. Kada ste neko kome je ljubav na romantičnoj strani sveta ispucate ideje jako brzo, pa onda kopate svuda kako biste našli nešto drugačije, nešto što nije već viđeno. Jednom je zatekao na svom laptopu dokument u kojem sam napisala samo jedno VOLIM TE najvećim fontom koji postoji. A onda je ubrzo zatim morao da napravi mesta na stolu za našu prvu uramljenu fotografiju. Nekako se navikao na mene, luckastu i romantičnu, pa se i ne trudi da nadmaši moja očekivanja. Uglavnom, on igra na sigurno. Knjiga, čokolada sa krupnim lešnicima i zasigurno je dospeo do mog srca. Ponekad večera kod njega u sobi, na podu, dok gledamo Tv, i puding koji je sam spremio. Ja srećna i nahranjena, on siguran u sebe i svoje sposobnosti da me učini srećnom i sitom. Oboje zadovoljni.

Ima dosta vremena, ali bih ja nekako da imam i rezervne planove. Jer, šta ako ja hoću da ga iznenadim a on iznenadi mene tako što je baš tada zauzet nečim drugim? Setih se sada da imam neke svećice, koje predivno mirišu. Na lešnik, vanilu i cimet. Možda bi jedan piknik u sobi bio divna ideja. Zamislite njegov izraz lica kada umesto tepiha ugleda pletenu korpu i čaršav sa crveno belim kvadatićima, a na policama svećice koje mirišu na kolače. Nadmašiću ono Ti si luda, verujte mi. Navikao je on od mene na ludosti razne vrste, ali priznajte kome još kućni piknik pada na pamet? Već ga zamišljam umornog kako u hodniku skida kaput i izuva cipele misleći da sam zaspala. A ja ga čekam sa čašom crnog vina sva uzbuđena zbog svog malog nestašluka. Ljubavi, znam rekli smo da nećemo da slavimo Dan Zaljubljenih, ali hajde da slavimo ljubav svaki dan.

*** OBRATI PAŽNJU ***

Lejla sa bloga Make it shine vam daje predloge šta pokloniti Njoj a šta Njemu za Dan Zaljubljenih... KLIK na LINK

6 коментара:

 1. Zaista si fenomenalno napisala post! Bil mi je mnogo drago da radim collab post sa tobom. <3

  ОдговориИзбриши
 2. Kako je divno kad se dvoje vole, slazem se u potpunosti sa svakom tvojom recenicom, takve male sitnice poput piknika u sobi upravo cine tu ljubav, nije u poklonima sve, tj u poklonima nije nista, mali znak paznje, topla rijec, pa cak i to kad ti kaze da si luda, to znaci vise nego ista. uzivajte skupa, zelim vam najsretniju buducnost.

  ОдговориИзбриши
 3. Apsolutno se slažem da ljubav treba slaviti svaki dan, a ne samo na Dan zaljubljenih. Divan tekst. <3

  Fashion, Beauty and Style

  ОдговориИзбриши