12.03.2017.

Book review : Devojka iz BruklinaDevojka iz Bruklina je tajanstvena ženska uloga u ovom trileru, neizvesnom do kraja. Ukoliko ste ranije čitali Gijoma navikli ste na njegov stil pisanja, na misteriji između svakod reda njegovog romana kao i na neočekivani rasplet koji nam svima, kao čitaocima, donosi olakšanje.Ko je devojka iz Buklina? Ona ima više imena, i mnogo puteva vodi do nje. Mnogo je tragova koji je povezuju sa pojedinim ljudima, mestima i događajima ali je samo jedan pravi. Pravi trag, pravi put. Čini se na trenutke da je ona izmišljena, da ne postoji. A onda se pojavljuje na trenutke, svoja i cela. Njegova.Kada nestaje on daje od sve od sebe da je pronađe. Vremeno saznaje da o njoj ništa ne zna. Ali ljubav prema njoj je ta koja ga pokreće. On duboko veruje da može da joj veruje. Što je bliži istini on želi da je zaštiti više , jer shvata da je predugo sebe štitila sama. Znao je da je uvek bila tajanstvena, njen pogled je krio nešto važno. Ali zašto je nestao kada je konačno saznao da ona od njega krije nešto važno?

Kao i sve knjige ovog pisca, i ovu ćete pročitati u jednom dahu i nećete želeti da se završi. A kada ipak dođete do poslednje strane shvatićete da je život pun tajni. I da je istina jedna, a da mnogo puteva vodi do nje.

2 коментара:

 1. Sva djela od Musoa su misteriozna i uvijek zanimljiva. Ova knjiga zvuči sjajno i interesantno! :) Sjajan post draga. ♥

  http://lifella2.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala. :) Daaa, uvek jedva čekam da izađe nova knjiga. :*

   Избриши