01.05.2017.

Beauty favorites : April 2017

Dragi moji čitaoci, kako oni koji me pratite od samog početka tako i oni koji prvi put čitate moj blog, DOBRO DOŠLI u sasvim novu vrstu posta  - mesečne beauty favorite . Prvi put pišem ovakvu vrstu posta pa se unapred izvinjavam na kvalitetu koji će,verujem,biti osrednji. Neću vam ostavljati slike proizvoda jer će to biti slike sa interneta, a ne želim da kršim autorska prava ostalih devojaka koje su pisale o ovim proizvodima ( ukoliko su pisale ) već ću vam ostavljati linkove do drogerija gde ih možete naći ili do postova drugih devojaka koje su o njima pisale. Mislim da je to fer!U mesečne favorite uvrstila sam  uglavnom proizvode za negu. Obzirom da mi je koža posle zime postala nekako osetljivija i suvlja pribelga sam korišćenju mnogih preparata za ispucalu, suvu i osetljivu kožu. Prvo na listi jeste labelo. U pitanju je proizvod Veoma zdrave kreme ( VZK ) i idealno je za moje usne. Koristila sam mnoga labela, balzame, ali jedino ono može da mi izleči ispucale usne, a pri tom daje blagi sjaj koji je prirodan. Njegova cena jako je pristupačna, ustalom možete pogledati OVDE. 


Za spas moje kože na licu, zaslužna je MIXA krema za lice. Bukvalno mi je koža kao nova, ne izaziva iritacije i ono što piše na njoj je tako. Neguje suvu kožu, a ako inače nemate suvu kožu, a isušuje vam se zbog vetra, promene vremena i sl. preporučujem vam je jer sam je iz istih razloga koristila. Za njenu cenu, i o detaljnom sastavu OVDE.


Kada je nega tela u pitanju, jako sam probirljiva, na primer ukoliko losion sadrži kokos, ma koliko da je dobar NE DOLAZI U OBZIR. Pisala sam vam o kremi za ruke koja miriše na jabuku i cimet i pogodite šta? Našla sam losion za telo sa istim mirisom! O, da ! U pitanju je VELNEA losion za telo, koji je bio limited edition i nisam sigurna da li ga ima još uvek, ali OVDE možete videti o čemu vam pričam jer link na Lily sajtu nisam našla. 


Prošlog meseca promenila sam i šampon. Nikako mi nije odgovarao ni jedan, kosa bi mi bila slepljena, morala bih da je perem svakod drugog dana umesto svakog trećeg.Onda sam odlučila da izdvojim malo više para i kupim OVAJ   Syoss šampon za kosu, koji osim što STVARNO povećava volumen, on kosu čini nekako mekanom i lakše se pegla i fenira. 


Do sledećeg posta,
xoxo 
Нема коментара:

Постави коментар