09.06.2017.

TAG : 30 random pitanja koje niko ne postavlja

Ovih dana sam opsednuta TAG postovima. Znate li vi neki zanimljiv? Danas vam odgovaram na 30 jako čudnih pitanja koje, jel, niko ne postavlja. Nadam se da će i vama biti zanimljivi moji odgovori. 
1.Spavaš sa otvorenim vratima na ormanu ili zatvorenim?

Hmm, kad sam bila mala mesečarila sam. Dogodilo mi se da sam ušla u ormar je su njegova vrata bila otvorena. Od tada sva vrata zatvaram. 2.Koristiš li šampone ili regeneratore iz hotela?

Nisam nikada. Ne zato što mislim da su loši nego jer uvek ponesem svoje. Ali ponesem ih sa sobom, i kada se setim upotrebim ih. 3.Da li ti se svidjaju post-its?

Obožavam ih ! Lepim ih svuda, na ogledalu, ormaru, iznad radnog stola. Obično na njima pišem neke rečenice koje mi se sviđaju, iz knjiga ili pozitivne afirmacije koje tih dana primenjujem.4.Da li sečeš kupone i posle ih koristiš?

Nikad ih ne iskoristim. Ne znam šta se to dešava, jednom sam dobila bukvalno listove sa kuponima. Ali ni jedan nisam iskoristila, ne treba mi obično to što je trenutno na popustu. 5.Da li bi radije bila napadnuta od medveda ili roja pčela?

Uh. Obzirom da nisam alegična biram pčele. Medved je ipak medved. 6.Da li imaš pegice?

Nemam ih. Ali mi je preslatko kad vidim da ih neko ima. 7.Da li se uvek smeješ na fotografijama?

Retko. Posebno na grupnim fotografijama, ja sam uvek onaj mrgud. Hahahaha. Ali kad se slikama sama, volim da se osmehnem na selfiju.8.Da li si nekada brojala svoje korake?

Jesam. A imam običaj ako je staza popločana da nagazim na svaki pločnik I pazim da ne nagazim linije između njih. Mada, nemam pojma kada sam to radila poslednji put.9.Da li igraš kada nema muzike?

Ja bez muzike ne mogu ništa da radim, pa ni da igram. Ujutru se spremam za fakultet uz muziku, tuširam se uz muziku…čak I ovaj post pišem uz muziku.10.Da li grickaš olovke?

Ne grickam olovke. I to je po meni jako loša navika.11.Koje veličine je tvoj krevet?

Nemam pojma. Spavam u dečijem krevetu, i imam ga od svoje šeste godine. Još ga nisam prerasla. Hahaha. Tako da ima sigurno više od 180cm u dužini. 


12.Koja je tvoja pesma nedelje?

Nemam neku određenu pesmu, svakog dana je neka druga, ali kada čujem Željka Vasića i Tonija Cetinskog, svaka pesma je moja. :D13.Da li je dobro da muškarci nose roze?

Da li je dobro ne znam. Mislim, nekad mi se svidi kada vidim. Ali iskreno, neka se drže svojih boja. Ima onih koji preteraju, pa dodaju I roze naočare i sl. To onda ni na šta ne liči!14.Gledaš li crtane filmove?

Sunđer Boba ponekad, kad naletim na Tv-u. Ili Štrumpfove, to mi je omiljeni crtani od malena.15.Da li si bila na scout?

Apsolutno nemam predstavu na šta se misli pa neću da odgovorim .16.Najbolji doručak?

Onaj koji moja mama pravi! 17.Kada obično ideš na spavanje?

Pravila bukvalno nema. Trudim se, evo stvarno se trudim da legnem pre ponoći.18.Kada si bila mala u šta si se maskirala za Noć veštica?

Jao, ja ne volim nešto da se maskiram. Ali eto, kad bih morala bila bih cat-woman verovatno.19.Šta si u kineskom horoskopu?

Petao.20.Gledaš li telenovele?

Povremeno.21.Da li si koristila oružje?

Pucala sam iz vazdušne puške. Volela bih da treniram streljaštvo.22.Prvi koncert?

Ubićete me, ali nisam bila ni na jednom koncertu. Ali bih volela da odem na koncert Željka Samardžića.23.Da li pevaš pod tušem?

Ponekad. Ali moram baš da budem raspoložena. 24.Kada si bila mala šta si želela da budeš kad porasteš?

Srećom, ono što postajem uskoro – farmaceut. 25.Da li veruješ u duhove?

Verujem u duše koje ostaju u vazduhu nakon smrti nekoga. Ali mislim da njih odmah naslede oni koji se rode posle njih. Moja teorija.26.Nosiš li patofne?

Papuče nosim, ali mogu i bez njih. 27.Da li si nekada plakala od sreće?

Jesam. Kad su mi javili da sam upala na faks.28.Da li si bila zaljubljena?

Čuj, bila!? Ja sam uvek zaljubljena.29.Čaj ili kafa?

I jedno I drugo. Kafa ujutru I popodne. Čaj uveče. A leti mnogooo limunade.30.Da li možeš izdržati da ne dišeš a da ne zatvoriš nos?

Mogu , ali jako kratko.

Нема коментара:

Постави коментар