25.07.2017.

FAVORITI Jul ( 2017)

U ovom tipu posta sam od ovog meseca uvela  neke kategorije po  kojima ću i na dalje rasporedjivati svoje favorite. Kao što ste možda i primetili, trudim se da blog dovedem do konstantnog izgleda. U julu sam se dosta bavila time, a onda kada sam to postigla bilo je vreme da se uvedu i neke druge promene. Promene u vidu kvaliteta postova na blogu. Trudim se da budem drugačija, zanimljiva, duhovita i da prenesem svoje emocije na vas u svakom svom tekstu. Sada, kada smo došli do konačnog izgleda bloga  i rasporeda na njemu red bi bio da obradimo i temu koju najviše volite, a to su favoriti.* Film : Ovog meseca odgledala sam ČAK tri filma. Kažem ČAK je je to stvarno uspeh. Mene je teško naterati da sedim dva sata ispred laptopa, zato rađe biram serije. Jedna, dve epizode i to je to. Međutim, ovog meseca sam imala više slobodnog vremena i odgledala sam neke filmove koji su se popeli visoko na mojoj lestvici omiljenih filmova. Da vas ne bih previše umarala time zbog čega su mi se svideli, kao i o samoj radnji u filmovima, ja ću ih samo pobrojati. A vi procenite sami da li su vredni gledanja! Ipak, ukus nam se svima razlikuje. 

Contratiempo    (2011) , Iris (2016) , Trapped ( 2017) 


* Serija : Od skoro sam počela da gledam , i na pola sam prve sezone, ali obećava.


Suits (2011 - )


* Knjiga :  Filmove sam gledala, ali sam malo knjiga pročitala. Od njih tri izdvojiću samo jednu. Ukoliko neko od vas bude želeo da pročita ovu knjigu, imam je u pdf formatu, pa se slobodno javite na mejl. ( pitanjasrca@hotmail.com ) 


Maggie O'farrell   - After you'd gone  


* Playlist-a : Muziku slušam svakodnevno. I nikada se nije desilo da slušam jednog izvođača, jedan album po celi dan. Obično pravim sopstvene mix - eve. Međutim, nikad ne reci nikad. a ovog meseca slušala sam Cigarettes after sex


* Časopis : Od časopisa kupujem samo Lepotu i Zdravlje, i to je već dve godine moje štivo za uz kafu. 


* Blog : Stalno ja nešto spominjem neke duge blogove, blogere... Često me neko impresionira, inspiriše. Ovog meseca to je bila Banislava sa bloga Brana's Divine World.  A da biste znali o kome se radi pogledajte njen poslednji post.  Takođe, ona ima i svoj YT kanal. 


* YT kanal : A kad smo već kod YT kanala... Ovog meseca sam učila uz Tijanu Mihajlović a divila se Kalyn Nicholson. Njih dve nemaju veze jedna sa drugom. Ali su mi obe bile velika doza svežine i inspiracije. Posebno Tijanin video pod nazivom "Knjiga pozitivnih aspekata" . 


* Online Magazine : Milica je jedna jako ambiciona mlada žena. U mnogome se slažemo. Jako je prijatna, i pored istog prezimena imamo i iste poglede na svet. Bez obzira što radim za nju i deo sam tima njenog časopisa Lips and Heels je pravo osveženje u online svetu časopisa. 


* Kozmetika/ Šminka : Potpuno sam odlepila za ovim prozvodom! U pitanju je osvežavajuća PEEL OFF maska sa limetom. Znam da je sada na sniženju, pa ukoliko imate vašu Farmasi damu, odmah naručite!  F e n o m e n a l n a   j e ! Ujednači ten, osveži lice, i lako se skida. 


* Random : Kao random stvar za ovaj mesec navešću poklon koji sam dobila od mame i tate za diplomiranje. U pitanju je Swarovski ogrlica. ( Slična ovoj) Njihov nakit je  toliko ženstven i nežan, a u isto vreme upečatljiv i jedinstven. 


3 коментара:

  1. Hvala ti draga moja na lepim rečima.Drago mi je ako ti moji video klipovi služe.😚

    ОдговориИзбриши