12.09.2017.

Ono što možda niste znali o muškarcima...Muškarci su ponekad prava enigma... Oni nisu toliko otvoreni kao mi žene, i često od nas zahtevaju da im čitamo misli. Nekada nam neće reći nešto da nas ne bi uvredili, ali šta zaista misle? Šta njihovi postupci govore? Šta oni to ne priznaju? I šta to nama o njima nije jasno?Pretraživala sam na internetu, nekim forumima i sajtovima šta to muškarci žele da kažu svojim postupcima u svakodnevnom životu. Hmmm... verujte, zanimljive stvari sam pročitala. Sa vama nju podeliti par činjenica/rečenica/stavki koje treba da znamo. Možda ste većinu ovih stvari primetile kod svog muškarca. Sve u svemu, nisu toliko teški za analizirati. Nema tu neke filozofije ali ipak...Muškarci ne umeju da čitaju misli.

Umeju sve, od menjanja sijalice do krečenja...ali oni, NAŽALOST ne umeju da čitaju misli. A koliko puta nam je to bilo potrebno? Neću da ti kažem šta želim, ali očekujem da ti to pogodiš. Nismo fer. Pošteno.

Plakanje je za muškarce vrsta ucene.

Oni naše suze vide kao način na koji mi dobijamo od njih šta želimo. Pa, možda...Ali nije uvek tako. Ponekad nas jednostavno povrede rečima/delima ili ignorišu naše potrebe. 


Za muškarce postoje samo dve vrste odgovora DA ili NE.

Naše filotofiranje ne dolazi u obzir. A ALI posle DA izaziva alegije, ospice i ostala neželjena dejstva.


Muškarci razlikuju samo šesnaest boja.

Zašto baš toliko nemam pojma. Ja iskreno mislim da znaju za plavu i crvenu samo. I znaju da roze ne dolazi u obzir ni za šta!

Ako nas pitaju šta nije u redu a mi kažemo NIŠTA oni to shvataju kao da NIŠTA nije u redu.

O da. Tako i jeste? Uglavnom.
Нема коментара:

Постави коментар