06.09.2017.

TOP 5 manikira sa Pinteresta za ovu jesen!

Kako nisam ljubitelj šljokica, veštačkih noktiju i kako mislim da gel uništava nokte stalno sam u potrazi za različitim nijansama lakova za nokte. Opredeljujem se uvek za manikir ( a i pedikir ) kod kuće, isprobala sam različite marke lakova. Mogu da preporučim Flormar, Farmasi i Essie lakove za nokte. Iza toga da su dobri i postojani mogu da stojim bez da me grize savest da sam nešto slagala! Za ovu jesen, apsolutno vi diktirate trend. Jer, znam, ja nikad ne bih nosila nešto što mi se ne sviđa. Ni na noktima, pa makar da je sto puta u trendu. Dakle, sledećih pet nijansi sam izabrala po svom ukusu. Mislim da su idealne za kombinovanje, da idu uz svačiji stil oblačenja i sl. Slike su sa Pinteresta ( jer fotoaparat nemam ) a marka lakova je svuda Essie, jer sam takve slike i našla.  Nijansa br. 1 

Obožavam ovu boju! Ni zemljano ni bordo, nekako tamno cigla...nemam pojma! Nijansa br. 2 

Boja mesa je definitivno boja jeseni. Neutralna je, a ipak se primećuje. Daje nekako efekat urednosti noktima, i šakama uopšte.Nijansa br. 3 

Hmmm, ova koralno crvena je možda više letnja ili prolećna boja. Ali, ja je obožavam. Nije previše napadna, a svetlija je nijansa crvene. Za one koje kao ja vole ovakve nijanse savršena zamena za pink!


Nijansa br. 4 

Ko ne voli tirkiz?! Tamnija varijanta one neon zelene koju nosimo leti... Savršeno stoji na kraće nokte, i takođe se može kombinovati uz neutralniju garderobu ili neki  zanimljiv prsten. 


Nijansa br. 5 

Znam da među vama ima onih koji sigurno imaju karmin u ljubičastoj boji! Ali, da li ste probale i ljubičasti lak? Baš retko viđam ovakav manikir, a jako mi se dopada. Volim i svetlije nijanse i lila. Ali ova je baš prava jesenja.Koja je vaša nijansa za jesen ? 3 коментара: