31.12.2017.

Favoriti godine (KOZMETIKA)

Još uvek tražim kozmetičke proizvode koji će savršeno odgovarati mojoj koži. Za sada, pronašla sam porizvode za negu lica koji ga ne iritiraju dodatno i nežno ga čiste, obzirom da mi je koža osetljiva. U potrazi sam za kremom za pravom kremom za lice, jer sam probala mali milion njih i jednostavno...ništa. Koža mi bude dodatno iritirana, ne upija ih, ne hidriraju mi kožu, samo je sva izmučena, suvlja i beživotna... Pomagajte!


( Slike proizvda možete videti klikom na njihov naziv )
O ovoj umivalici sam vam već pisala u nekim favoritima. Jako je nežna, prijatnog mirisa, i sporo se troši. Ja koristim drugu za period od šest meseci. Priznaćete, to je stvarno dobra investicija. Potrebno je jako malo proizvoda, jer se stvara blaga pena koja je sasvim dovoljna za celo lice.Pilng koristim jednom do dva puta nedeljno. Neophodno je ukloniti sve nečistoće sa lica pre nanošenja maske ili kreme. Ovo je izrazito prijatan piling, nije previše grub obzirom da je za lice. Prijatnog je mirisa i nakon korišćenja ostavlja zaista osećaj čistoće.Za mene ova maska je genijalna! Sastoji se iz dva dela. Zeleni deo je za predeo čela, nosa i brade dok je roze za obraze. Idealna je za one koji kao i ja imaju masnu T zonu. Posle nje mi je lice blistvo, umireno i mekano na dodir.


Još uvek sam u početnoj fazi korišćenja ove micelarne vode. Za sada, mislim da je najbolja od svih koje sam probala. Zaista ujednačava ten, skida maskaru, ajlajner... Nije agresivna što mi je  takođe jako važno.Dok ne pronađem idealnu kremu za svoje lice hidriram je panetnol kremom. Moja koža lepo reaguje na njega, a primetila sam da mi se bubuljice ne javljaju od kad ga koristim čak ni u PMS-u. Jeeej!Predhodni post  : Favoriti godine ( ŠMINKA ) 

1 коментар:

  1. Nisam koristila niti jedan od pomenutih proizvoda, ali svakako smatram da su dobri i da su ti poslužili njezi tvoje kože ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши