04.09.2016.

Posebni trenuci // Special moments

Otvorio si prozor da svež vazduh zameni stari. Pretvarala sam se da spavam a čula sam svaki pokušaj da ne budeš glasan. Promeškoljila sam se u krevetu, protegla se, a tvoje plave oči su gledale moje. 

Mnogo si lepa. Izvini ako sam te probudio.


Šapućeš mi kao da još uvek spavam. Maziš mi kosu, i ljubiš čelo. Prislanjaš moje prste na usne, i imam želju da zatvorim oči. Ali ne radim to jer želim da gledam svaki tren kad mi posvećuješ pažnju. Dodirnem ti bradu, poljubim obraz. 


Nisi. Odavno sam budna. Pretvarala sam se da spavam.

Smeješ se. Opet sam te iznenadila. Opet sam ono što ne znaš da sam. I luda, i tvoja. Krijem se ispod prekrivača.


Zašto? 

Golicaš me, i smejem se glasno. Pokušavam da se izmigoljim. Ali gubim rat. Volim tvoje snažne ruke svuda oko sebe i uživam u ovome jako, iako ti ne priznajem.


Zato što volim da gledam kako se trudiš da me ne probudiš.

Govorim kroz smeh. I zapažam da smo preglasni za dvoje koji se vole u tišini. Ne govorim to. Jer sviđa mi se ovaj naš svet. I sviđaju mi se ovo dvoje, neshvaćeni a srećni. 


Ti si jedan veliki prevarant! 


Jesam, i volim te, mislim u sebi. I opet ne izgovaram. Ćutim. Upijam svaki tren. Voleti te mogu svaki dan, govoriti da te volim mogu često, ali osećati da me voliš mogu samo u posebnim trenucima. 
You opened the window to replace the old with fresh air. I pretended to be asleep and I heard every your attempt to not be noisy. I stirred up in bed, stretched up, and your blue eyes watched mine. 


You're so beautiful. I'm sorry if I woke you up. 


You are whispering to me like I still sleep. You cuddling my hair, and kiss my forehead. You put my fingers to lips, and I wanted to close my eyes. But I'm not doing this because I want to watch every moment. I touch your chin, and put kiss on your cheek. 


You are not. I have long awake. I pretended to be asleep. 


You laugh. Again I was surprised you. Again, you do not know what I am. I am crazy, and yours. I am hiding under the covers.


 Why? 

You're tickling me, and laugh out loud. I'm trying to wriggle out. But losing the war. I love your strong hands all around and really enjoy this, although they do not admit it. 


Because I like to watch how hard you try do not wake me up. You're a big crook! 


Yes, and I love you, I think. Again, not saying it. I absorb every moment. I can love you every day, saying that I love you can often, but feel that you loved me may only in special moments.


* Slika : Pinterest

Нема коментара:

Постави коментар