02.09.2016.

Šta obući za prvi sastanak ?

U saradnji sa koleginicom Milicom pripremila sam vam fashion post. I sama sam često imala dilemu šta da obučem kada tek treba  da upoznam nekoga. Uvek sam gledala da to bude nešto u čemu se osećam dobro, u čemu mi je udobno, u čemu sam ja sebi najlepša. I mislim da je to najvažnije prilikom odabira garderobe za ovu priliku. Jer, ako se vi osećate dobro u onome što nosite to će se primetiti. 


Milica nam je spremila tri kombinacije, i nadam se da će svaka od vas pronaći nešto za sebe !


Vjerujem da mnoge od vas imaju tremu ili su nervozne zbog toga, jer ne znaju šta da obuku za prvi izlazak sa simpatijom, a žele da ostave dobar utisak. Ja nisam imala problem sa tim šta ću da obučem, jer sam uvijek oblačila ono u čemu sam se u tom trenutku osjećala najugodnije. Više sam imala tremu o čemu da pričamo i šta da radimo ako nastane ona neugodna tišina, ali to možda u nekom drugom postu.


Kao što vidite Milica i ja delimo isto mišljenje! Budite svoje, i ne brinite! 


Kao što već rekoh obucite šta želite, onako kako se osjećate. Zamislite da na sebe natrpate sve i svašta samo da bi bile dopadljive drugima, a ne sebi i time si upropastite veče ili dan ili cijeli izlazak postavljanjem pitanja samoj sebi: „joj šta ako mi ovo ovako…“ „Trebala sam obuti one druge cipele ove me previše žuljaju“, „Ne mogu ovo jesti isflekaću omiljenu/sestrinu/drugaričinu haljinu“. Kada malo bolje razmislite shvatićete da ste sa ovim svim same sebi pokvarile dan, a taj drugi neko će primjetiti da niste opuštene i da nešto nije uredu.


I opustite se! Bitno je da vam bude prijatno.


Ako vam se nose hlače i patike slobodno to obucite, ako vam se nose visoke pete samo naprijed bitno je da ste vi zadovoljne sobom i sebi, a ne da morate da udovaljate drugima. Jer kada budete lijepe sebi bićete i drugima, obrnuto hm.. ne bih rekla.


I patike, i džins su u redu. Nećete pogrešiti. 


Moj izbor kada nemam ideju šta da obučem je crna haljina (imam je u nekoliko varijanti). Ona se uklapa uz sve. 
Ovdje sam je iskombinovala sa patikama, a mogu i baletanke i štikle stvar je na vama, ja vam samo dajem prijedlog. Torba, naočale ili nekakva upečatljiv komad nakita.


Crna haljina je oduvek bila classic i za sve prilike. Pogodna da se kombinuje! I like it! da vidmo sledeću kombinaciju...


Druga kombinacija je moja omiljena haljina i sandale. Ovu sam kombinaciju mogla da iskombinujem i sa teksas jaknom i nekim super baletankama ili sam jednostavno mogla da dodam još crni sako.

Obožavam ovakve haljine! jednostavna, lepršava, a tako ženstvena! I jedna opuštena varijanta teksas hlače, patike/espadrile i košulja/pamučna majica sa nekim moćnim dodatkom poput šešira ili neke otkačene torbe.


Sa ovom kombinacijom nikada ne možete pogrešite. Svedeno. Lepo. Romantično. 


I da nemojte da se zamarate time šta ako sam neprimjerno obučena za mjesto na koje izlazimo. Upamtite uvijek ste primjerno obučene gdje god da se pojavite!


Divno! Milica je jako lepo odradila svoj zadatak. 

Imate sastanak za vikend? 
Hmmm, koju od ove tri kombinacije ćete odabrati? 


Milicu možete pratiti na Je suis Mila  . Нема коментара:

Постави коментар