29.10.2016.

Zajedno u svemu

Pišem već par godina o tome kako se oseća žena koja je voljena a od skoro i kako se muškarac ponaša kad voli. Moj blog pun je tekstova o muško-ženskim odnosima, ali nikad se zapravo nisam zapitala šta to žene zaista žele?

Složićete se sa mnom da to zavisi od samog vaspitanja, ambicija, želja, karakternih osobina. Neke žene žele  materijalnu sigurnost pa će za partnera želeti  imućnijeg muškarca. Sa druge strane, postoje i one kojima to nije bitno, ona će želeti skromniji život ali pravu osobu kraj sebe.  Svejedno je, jer i  jednima i drugima je neophodna ljubav. Žene žele da se osećaju voljeno. Ponekad nam govore da nas vole ali mi to ne osećamo. Ne vidimo u njihovom pogledu, nemamo znakove pažnje da nam to potkrepe. Onda smo nesigurne, nepoverljive, bežimo, tražimo nešto drugo, nešto više.  Nekada vam pružimo šansu jer ste dobri ljudi ili se ponašate korektno. Kasnije shvatimo da niste za nas. Neke od nas vas pihvate takve kakvi ste, neke vas odbace. Od nas što vas odbace neke vas odbijemo grubo, neke na pošten način. Nismo sve iste. A niste ni svi vi isti.

Mislim da ipak, u ljubavi i nema nekog pravila. Možda je naš tip crn i krupan muškarac a ipak izaberemo plavog. Bitniji je osećaj koji imamo kad smo pored vas. Ako se osećamo vredno, ako se osećamo voljeno, ako nam pokažate ponašanje, ostaćemo. Pružićemo šansu. Ne morate da ličite na filmskog glumca, verujte, danas ni to ne tražimo. Želimo da u moru onih koji se bahato ponašaju sa ženama pronađemo nekog da nas ceni. Želimo ljubav. I od bogatog, i od onog ko to nije, jedino što želimo je ljubav.

Neko će reći, od ljubavi se ne živi. Ali, hajde da nam ljubav bude motivacija a novac samo sredstvo za život. Hajde da kao što pravimo decu zajedno, napravimo i bolju budućnost za nas. Hajde u svemu da budemo zajedno, i u dobru i u zlu, zar ne ?


Verujte, ne znamo uvek šta želimo ali uvek znamo šta ne želimo. A ako pak od vas dobijemo ono što nam je potrebno, bićemo potpuno vaše, svim srcem.  Nije vam lako, ali nije ni nama. Hajde da budemo zajedno u ovome!


Нема коментара:

Постави коментар