20.01.2017.

ZAVIRI : Gentlman Caffe

U saradnji sa svojim koleginicama blogerkama Jovanom, Miljanom i Dijanom na mom blogu će se jednom mesečno naći tematski post Zaviri. Pokrile smo Niš, Novi Sad, Beograd i Kragujevac. Ovog meseca vam pišemo na temu udobnosti. Na kraju mog posta ostaviću vam linkove njihovih predloga, tako da, gde god da ste trenutno možete da čitate o mestima na koja možete da odete i osetite njihovu udobnost.

Slika : Google


U ulici gde se nalazi i moj fakultet postoji jedna kućica, trošna a topla. Prerađena je u kafić - art galeriju. Mislim da se sve umetničke duše oduševljavaju njenim enterijerom i da rado tu provode pauze od predavanja i vežbi. Na slikama možete videti samo jedan deo tog s merom i ukusom uređenog prostora. Moram da priznam da sam jako kritički nastrojena kada su u pitanju kafići. Bitno mi je mnogo toga. Od toga kako je uređen prostor pa do toga kako se osoblje ponaša prema gostima. Istakla bih da su odvojene zone za pušače i ne pušače, da je osoblje ljubazno. Mada, mislim da bi trebalo poboljšati ventilaciju i osvetljenost da bi ocena bila čista desetka! Ovako, devet plus. Zašto da popijete kafu  baš u Gentlman-u ? Zato što ćete se osećati prijatno, zato što se na zidovima nalaze predivne slike i fotogafije, stare ploče, zato što je sve ušuškano i  toplo. Što se muzike tiče, zavisi od ukusa, ali strani stari hitovi uvek su pun pogodak!

Slika : Google 


Gentlman se nalazi u ulici Svetozara Markovića broj 50, blizu SUP-a . 

Slika : Google 


A ovako moje kolege i ja provodimo pauze, slobodno vreme, slavimo uspehe, pričamo o problemima i ostalim temama.
Matija, Zorana, Marko, Aleksandra,Marija, ja .

Slika : M.Radoičić


Veštica Jovana nam se javlja iz Niša i ona vam je pisala o Teatro caffe-u , a tekst možete pročitati na njenom blogu : Teatro caffe, NIŠ  . Dijana je pisala o Apsolut caffe-u , tekst je na njenom blogu : Apsolut , Novi Sad .  Miljaninu preporuku za Beograd pročitajte na  Coffee, Tea & Sympathy .


3 коментара:

 1. Zaista odlican post! Samo ime kafica ,,Gentleman'' bi mi privuklo paznju da udzem unutra. Slike su zaista predivne

  leylaslifee.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala draga Lejla. :) Ako te nekad put nanese u Kragujevac, rado bih bila tvoj vodič ! :*

   Избриши
 2. Divan blog!
  Zampratila sam te, uzvrati molim te <3
  http://beautycornerbyemina.blogspot.ba

  ОдговориИзбриши