01.03.2017.

Najčitanije : Osvrt na FEBRUAR 2017

U februaru su oni zaljubljeni proslavili Dan Zaljubljenih , ljubitelji vina Sv. Trifuna ali smo ljubav slavili kao i svakog meseca, svakoga dana ! Ljubav je ono što nas pokreće, i mnogo nam toga može dobrog doneti ako je uložimo u pravu osobu na pravi način. Znam da ćete reći kako je teško  znati koja je osoba prava. Za mene, prava osoba je ona pored koje se osećate spokojno, ona kojoj verujete i ona koja će ostati uz vas kada svi drugi odu. U vezi je bitno poštovanje, poverenje, ali i stalni rad na relaciji žena-muškarac. Neka vam partner bude uvek pre svega prijatelj, jer ćete onda sigurno imati iskreni odnos.


Najjčitaniji post u februaru bio je post u okviru projekta ZAVIRI kao i prošlog meseca tako da mi to daje dodatnu energiju da na njemu radim dalje, bolje i kreativnije. Jako sam ponosna na taj projekat jer je prvi koji kao bloger radim sa koleginicama koje sigurno već i vi poznajete. Ako slučajno među vama postoji neko ko još nije pročitao februarski post, i NEMA POJMA o čemu pričam, KLIK NA LINK. 

U februaru sam konačno završila sa čitanjem romana koji mi je promenio pogled na neke uobičajne životne situacije i rečenice koje izgovaraju muškarci ali i svi ostali među nama. O, nije to još jedan priručnik o tome kako da živite srećni i nasmejani. Ovo je knjiga o životu koji je baš takav kakav je opisan, nepredvidiv, nesmotren, i da nam često treba PLAN B. O knjizi na linku TREBALO JE DA ZNAŠ. 


Brat me je pitao zašto sam pisala o karate klubu. A ja sam prosto rekla da ja ljubav vidim tamo gde ga možda drugi ne vide. Meni su ljudi koji rade u Banatskom Cvetu borci a njihova borba ima za cilj izgradnju kvalitetne ličnosti i karaktera kod dece i svoh onih koji se odluče za ovaj sport. Ukoliko ste iz Zrenjanina ili okoline, a želite da krenete da se bavite nekim sportom sada s proleća, iskrene preporuke za Banataski Cvet. 
Classic And Romantic na društvenim mrežama : 

    


Нема коментара:

Постави коментар