02.03.2017.

Sajam venčanja , Kragujevac // Februar 2017.

Prošle nedelje posetila sam Sajam Venčanja koji se održao na Šumadija sajmu u periodu od 24. - 26. februara u Kragujevcu. Svi znamo koliko je naporno organizovati venčanje, jer svi želimo da sve bude kako treba, da svi budu zadovoljni i opušteni, ipak je to jedan BIG DAY u životu. :)


Oni koji planiraju skorije da prave svadbu, sigurno su već obezbedili svoj sajamski popust koji traje do kraja marta ! Sa druge strane mislim da nam ne treba super organizator venčanja kao u Američkim filmovima, trebaju nam oni na koje možemo da se oslonimo, oni sa uslugom koja vredi novac koji za to dajemo. Meni je jako važno da oni sa kojima sarađujem budu ljubazni, da budu pristupačni, i da mi posvete pažnju. Naravno, postoji i ona granica koju kada pređu nazivamo ih napadnima. Što naravno, opet, niko od nas ne voli. 
Dobila sam razne flajere, kartice , probala slatkiše i torte. A za vas sam odvojila one za koje mislim da su vredni pažnje i oni koji se izdvajaju od drugih  koji su bili prisutni na sajmu. Venčanicu nisam probala ni jednu , jer želim da izbegnem lošu sreću, ali mogu vam reći da je izbor bio više nego zadovoljavajući. Takođe, nisam se petljala oko zlatara. Za svaki slučaj, ali zlatara Filigran ima više nego predivne burme, i vereničko prstenje. Pogledajte šta oni nude na klikom na  Facebook stranicu.Prvo pitanje je verovatno, gde praviti svadbu? Verujem da svako od vas ima različitu misao u glavi i kako bi trebalo to da izgleda, od dekoracije preko hrane i rasporeda sedenja. Ali mislim da se neke stvari trebaju prepustiti onima koji znaju šta rade. A jedni od njih su sigurno zaposleni u Hotelu Kragujevac. Nikada nisam imala zamerke na njihovo ponašanje, jako su uslužni, ljubazni i profisionalni. Bilo da odete na kafu ili želite da ručate, bićete podjednako dobro usluženi, pozdravljeni osmehom i zasigurno zadovoljni.( restoran@hotelkragujevac.com  ; tel. 034/ 337-129Odraz neke vrste kulture za mene jesu fine, i sa merom napravljene pozivnice. Jedini koji su mi privukli pažnju na sajmu jesu Pozivnice Terzić . Njih možete naći na dve lokacije u Beogradu ali i na Facebook-uNajlepše, najslađe torte sa sajma jesu sa štanda Bio Led-a . Njaam ! Pored torti oni prave i kolače,zamrznuto pecivo i slana predjela. Dekoracije su im fenomenalne, a u kvalitet sam se uverila i sama ! ( bioled@msn.com )  I naravno, treba vam fotograf. Ubedljivo, najzanimljiviji i najoriginalniji fotograf čiju sam ponudu razmotrila jeste Bojan Vesković . O njemu kažu da je profesionalac koji slika dušom, da je prijateljski nastrojen prema klijentima ja vam kažem da pravi fenomenalne i jako kreativne fotografije ! Uverite se i sami, njegova stranica jeste Bojan Vesković Studio.  ( www.bojanveskovic.com


Нема коментара:

Постави коментар