09.03.2017.

Visoke vibracije

Danas sam zahvalna Tamari Baroš. Znam, ne znate ko je Tamara. Ali, ja mislim da biste trebali da znate da postoje Tamare. I postojimo mi, koji ne znamo. A možemo da znamo i tako smo blizu da saznamo ono što nam može promeniti život na bolje. 

Ustala sam jutros ranije nego prethodnih dana. I pola sata se pitala zašto sam tako odmorna lagano ustala iz kreveta i prvo primetila sunce. Skuvala sam kafu, i prvo par minuta uživala samo u njenom mirisu. Onda sam, sa prvim gutljajem shvatila razlog mog divnog početka novog dana. Pa, prethodni dan je bio ispunjen dobrim, pozitivnim vibracijama. I sve njih izvukla sam iz sebe, iz ljudi u mom okruženju. Jer, nekako se uvek vodim time da treba biti sa pravim ljudima i da ne postoje prava mesta, samo pravi ljudi.


Sledeće što sam uradila je ono što većina nas radi ujutru čim ustane, proverila sam društvene mreže. Na početnoj strani Facebook-a izašao mi je jedan zanimljiv post. Radilo se o poklanjanju knjige. Hmmm, znam da je čudno da je nešto danas besplatno i dostupno, ali dar ko dar čini dobro i onome ko ga daje a ne samo onome ko ga raširenih ruku prihvata. A moje su ruke uvek bile dobro utočište knjigama pa sam i ovu rado pročitala. 


Za mene je sadržaj ove  knjige današnja doza visokih vibracija koju ću obnavljati svakoga dana zahvalna što sam otkrila Tamaru Baroš. Uzmite i vi deo vibracija, jer deljenjem se množe mnoge emocije, pa tako i vibracije. 

Posetite Tamarinu FB stranicu  i napišite mi vaše utiske, ja ne znam šta bih više rekla, odoh da uživam u divnom danu ! 


1 коментар:

  1. Super post :)
    Prijavila sam se na tvoj blog, ako mozes uzvrati :) <3
    http://lifewithniks.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши