06.05.2017.

BLOG TIPS : Ponestalo Vam je ideja ?

Ako ste dugogodišnji bloger, sigurno Vam se dogodilo da imate manjak ideja. Bilo da pišete tematski blog ili ste svestrani, sigurna sam da ćete pronaći nešto o čemu biste mogli da pišete a što sam stavila na spisak mogućih ideja za postove.Lifestyle : 

Review o kafiću u kojem pijete svoju jutarnju kafu na putu do posla? Recept koji ste skoro probali, oduševili se i želite da to podelite sa drugima ? Samo napred! Pročitali ste zanimljivu knjigu odgledali film ili predstavu koja je na vas ostavila jak utisak ? Možda se neko dvoumi a Vi mu pomognete pri odabiru!


Beauty and Make up : 

Imate ideju o tome kako se našminkati za školu/ posao/ izlazak ? Ili ste skoro probali neke trikove za prirodan izgled ? A možda ste promenili rutinu u nezi lica/tela u proleće ? Promenili ste frizuru ili imate ideje za stilizovanje kratke/srednje duge/duge kose ?


Fashion : 

Postovi o Must have things for spring ! su jako popularni, a sigurna sam da imate neke komade garderobe za koje jedva čekate da dođe proleće pa da ih nosite. Ukoiko ste pospremali garderober, možete napisati par ideja o tome kako urediti ormar ili kako iskoristiti stvari koje možda više ne nosite. Oprobajte se i kao modni kreator i napravite svoj lični modni trend.Na ovom LINKU su neke od ideja koje sam ranije predlagala. 

Нема коментара:

Постави коментар