18.05.2017.

Jedan dan klasičnog i romantičnog blogera

Ni jedan moj dan ne započinje isto, niti se isto završava. Kako ću početi dan zavisi od mog raspoloženja i mojih obaveza. Ja ću vam opisati svoj dana kada nisam student, već običan bloger, a to je vikendom. Znači, subota je ujutru 10h i ja...


...Prvo što uradim hvatam se za telefon. O, čudna mi čuda kao i svi, jel ? Elem, stavljam slušalice i puštam muziku. Volim da se budim uz muziku i često uz nju i uspavljujem. Slušam radio, tako čujem i vesti, vremensku prognozu itd. To traje nekih pola sata jer ne mogu da ustanem odmah. Sledeće što radim je, ustajanje, i otvaranje prozora. Malo se protegnem, još ako ide neka super pesmica na radiju u tom trenutku prođuskam minut, dva i prilazim frižideru. Da vam ovo pišem pre mesec dana sledeći korak bio bi stavljanje kafe ali NE, Nensi se odvikla od jutarnje kafe. ( KAKO? ) Pravim svoj jutarnji napitak, i ostavljam ga da odstoji dok sam u kupatilu. 


A u kupatilu... prvo se umijem, hladnom pa mlakom vodom. Čula sam da je to dobro za cirkulaciju. A onda operem lie Bioten umivalicom za osetljivu kožu. Ona predivno miriše, nežna je i daje mi osećaj svežine na koži. Vezujem kosu u neuredni rep , jer subota, i na lice stavljam samo Mixinu kremu, takođe za suvu i osetljivu kožu. Inače, planiram uskoro da je zamenim, već mi se koža zasitila, osećam da nije to to više, pa mi preporučite  ako ste koristile neku drugu za osetljivu kožu. Pošto je subota, ostajem u pižami što je duže moguće, nosim svoj napitak za sto i sedem za laptop. Muzika je i dalje uključena, pijuckam i gledam kroz prozor kakvo je vreme. U međuvremenu se uključi laptop, i ja krenem da proveravam sve društvene mreže. Onda odem na YT i pogledam da li je izašao neki novi video, pesma i sl. Trudim se da šerujem na stranici neke starije postove ako ne planiram da pišem nešto novo tog dana, jer mislim da je bolje da pišem ređe a da to bude kvalitetnije. 


Kad otkuca podne, vreme je za ručak u menzi. Da, doručak ne postoji na mom meniju i nisam baš ponosna na to. Ali, do sad sam tako funkcionisala i ne vidim još uvek prostora za promene. Posle ručka obično prošetam, odem do prodavnice, pa se vratim da čitam ili pišem novi post. Kasnije u toku dana, popijem nes, odgledam neku epizodu Očajnih domaćica ( stigla sam do osme sezone i taakooo mi je žao što je kraj. ) i pripremim se za obaveze koje me čekaju. 

Veče je dan za meni drage ljude, mog dečka i prijatelje. Kad god mogu posvetim im vremena i pažnje jer su oni neiscrpni izvor moje neergije, inspiracije i sreće. Dan obično završavam oko ponoći, ali o noćnoj rutini, nezi i vremenu kada se opuštam u nekom od narednih postova. 


2 коментара:

  1. Divan post! Imaš jako zanimljiv i simpatičan stil pisanja, pronašla sam se u dosta tvojih aktivnosti :) Pratim te, ako možeš uzvrati veoma bi mi značilo :)
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши