02.09.2017.

FAVORITI Avgust (2017)

Proleteo je i ovaj mesec, brzinom svetlosti, čini mi se. Moj život je u proteklih mesec dana prilično update - ovan. Počela sam da stažiram, pa mi tih osam sati dnevno odlaze jako brzo. Moj dan ima samo šesnaest sati, znate...Šmrc! Mada, moram da priznam da jako uživam u onome što je moja zvanična profesija. Ispunjavam preduslov da volim ono što radim, da bih radila ono što volim. U avgustu sam manje čitala, ali sam više filmova odgledala. Nailazila sam na neke kanale i blogove koji su mi privukli pažnju. KONAČNO sam potrošila jedan puder, i našla idealnu masku za moje lice. O svemu tome, počitajte u nastavku posta!* Film : Kao što sam već napisala, odgledala sam više filmova u avgustu. Moj omiljeni žanr su misterije i trileri, ali volim kad odgledam i dobru komediju. Zato vam u favoritima za filmove navodim različite žanrove :- Čuvar Zoološkog vrta ( Komedija )
- Mala septembarska afera , Turski film (2014)
- Ono što mi je ostalo od tebe, Turski film
- Perfect Strangers , Italijanski film 


* Serija :  I dalje gledam Suits , a pratim i Andiju i Anđelku.


* Knjiga : O ovoj knjizi pisala sam recenziju pa KLIK na LINK ispod. O d u š e v i l a s a m s e !

- Tvoj anđeo čuvar - Mirjana Bobić Mojsilović 

* Playlist-a :  U avgustu sam bila malo više ROMANTIČNO nastrojena, s toga sam slušala i takvu muziku.


-Playlist-a za avgust.


* Časopis : Od časopisa kupujem samo Lepotu i Zdravlje, i to je već dve godine moje štivo za uz kafu. ( šta da kažem  što već nisam rekla? )


* Blog :  Ako želite da na život gledate proaktivno, da radite na sebi i da se pri tom dobro zabavite, pročitajte Aleksandrine savete. Ona je pozitivna, preslatka mama, bloger i kreativna žena. Moja je inspiracija, i poziivno utiče na moj pogled na svet.


- Aleksandra Birta - Blog o proaktivnom pristupu životu


* YT kanal :  Ovog meseca sam otkrila dve preslatke, uspešne žene. Jedna od njih jako je slična meni po izgledu, druga po temperamentu. Pa sam malo uživala u gledanju jedne, malo u gledanju druge. U pitanju su strane jutjuberke.


- Ingrid Nilsen
-Jess Conte* Online Magazine :  Milica je jedna jako ambiciona mlada žena. U mnogome se slažemo. Jako je prijatna, i pored istog prezimena imamo i iste poglede na svet. Bez obzira što radim za nju i deo sam tima njenog časopisa Lips and Heels je pravo osveženje u online svetu časopisa.


* Kozmetika/ Šminka : Rimmelov fresher and skin puder sam bukvalno stalno imala na licu. Bio je divan za vrele dane, lagan i osvežavajuć. A kad sam želela da se negujem malo koristila sam Balea masku za lice Mrtvo more. Jako lepo čisti moje lice i pokupi masnoću sa njega. Od lakova za nokte izdvojila bih Flormar lakove koji su iznenađujuće dugotrajni.* Random : Antistres bojanke su bile moja najveća zanimacija, dobila sam ih na poklon sa sve bojicama, pa sam dva,tri dana samo neprekidno bojila kao dete. Mogu vam reći da stvarno deluju! Otkrila sam i nešto što sam videla ali sam bila skeptična. Plastične gumice su stvarno dobre! Ne lome kosu i onima koji imaju dužu kosu mogu biti odlične. Ja sam moju kosu skratila tako da je nosim i kao narukvicu.
Нема коментара:

Постави коментар