08.01.2018.

Kako je to biti sa romantičnom devojkom?Kako je biti sa romantičnom devojkom ?! Hmmm...
Pre svega važno je znati da svako od nas ima afinitete ka različitim stvarima. To može biti sport, serije,filmovi,pozorište... Ka nekim svarima imamo veće a ka nekima manje afinitete. Kada nemate afinitete ka,recimo, romantici onda tu važnu ulogu odigra romantična devojka. 

Da bi neke stvari koje ne volite bile važne koliko i one koje volite važno je imati dobar motiv. A gde ćete većeg motiva od dobrote, ljudskosti i ljubavi. U ovoj rečenici leži ključ ove teme,barem iz mog ugla. Biti sa romantičnom devojkom znači razviti svoju ličnost u svim pravcima i videti jedan svet koji ume da bude posebno lep. Toplina i snaga koju ima romantična devojka uliće novu snagu ,snagu koja je potrebna u najtežim trenucima. Snaga kojom ćete čuvati i štititi jedno drugo . Jer ona kao takva spremna je zbog ljubavi na sve! Spremna da se bori, da bude jaka, da ne odustane. 

U početku imate osećaj kao da je to nešto što ne volite , a kada shvatite da to nešto puno znači  drugoj strani onda osetite jaku želju da to razumete. Onda  počinjete to i da volite . Kroz sve te stvari bolje upoznajete sebe i pronalazite emotivni kompas. Upravljate se prema voljenoj osobi. Ona vas bolje oseća i pravi boljeg čoveka od vas . 

Nijedna sfera koju razvijete kod sebe nije uzaludna , sve one zajedno čine vas kompletnom osobom. Dakle, biti sa romantičnom devojkom... To znači jednostavno biti kompletan!


Нема коментара:

Постави коментар