20.01.2018.

Pravo da odem.Znao si da volim lale. A ni jednu mi nisi doneo. Karamele, knjige, kafu. Sve sam to sama i u tišini volela, onako za sebe. Jer nije imalo smisla deliti to sa tobom.  Nisi me usrećio danas, a nećeš ni sutra. Uzalud lažem sebe, uzalud lažem druge i glumim, o kako loše glumim srećnu devojku. Laži su u meni i oko mene. Svuda i na sve načine zavaravam sebe.


Trebalo je da odem onda kada si rekao da me ne razumeš. Onda kada si rekao da ne možeš da se prilagođavaš. Tvrdoglavo stvorenje u meni ostalo je i onda kada si me učinio tužnom, kada si mi spustio samopouzdanje na minimum. Ne znam zašto. Sada sam u začaranom krugu, mislim više o tebi nego o sebi. Svesna sam greške i da ona postoji ali nisam svesna da je nesvesno činim. Svakoga dana.
Imam poruku za one koji su zajedno ali se ne osećaju tako. Svim devojkama koje su u vezi a ne osećaju se potpuno. Imate svo pravo da odete onda kada se prvi put zbog nekoga osetite loše. Imate pravo da odete ako nikada ne dobijete cvet, ako vam se nikada ne da dovoljno značaja. Imate pravo da odete kada osetite da više ništa ne osećate. I nemate obavezu da se pravdate okolini zbog toga. Ako nije dovoljno jednostavno nije dovoljno. I to može biti razlog da se od nekoga ode.Нема коментара:

Постави коментар